VICENÇ PAGÈS JORDÀ I ELS CLÀSSICS DE LA LITERATURA JUVENIL

DSC_0017 robinson160

Avui hem rebut la visita de Vicenç Pagès jordà, guanyador del darrer Premi Sant Jordi per la seva novel·la Dies de frontera i  molt recentment guardonat amb el Premi Nacional de Cultura 2013.  S’ha trobat amb els alumnes de 4rt D’ESO per compartir opinions i experiències sobre els clàssics de la literatura juvenil i sobre el fet de llegir a l’adolescència. Les seves interessants reflexions les trobem a De Robinson Crusoe a Peter Pan. Un cànon de la literatura juvenil (editorial Proa), on fa un repàs a 28 lectures clàssiques per a joves acompanyades d’una guia orientativa per a aprofundir-hi. DSC_0014DSC_0001

This entry was posted in Escriptors, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s