FENT I DESFENT LA CAPUTXETA AMB JOMA

IMG_5911 IMG_5916Dimecres va visitar l’escola el dibuixant (i creador d’objectes poètics) Joma (www.joma.cat) i va trobar-se a la biblioteca amb els nens de 3r de Primària. Seguint el fil de la Caputxeta, vam endinsar-nos en el procés de creació d’un llibre, en les parts que el formen i en com poden anar canviant. Va ser una presentació plena de sorpreses i poesia en què els llibres es transformaven una i altra vegada: un raig de tinta que dibuixa un llop, una roba que es desplega per mostrar el conte, una casa que acull els protagonistes, una maleta plena de pedres, les petjades dels personatges a les pàgines…

IMG_5956 IMG_5950    IMG_5980 IMG_6023

This entry was posted in Activitats, Il·lustradors. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s