UN QUIJOTE MOLT ESPECIAL

A la biblioteca tenim molts llibres il·lustrats per Jordi Vila Delclòs, que des de 1989 posa imatges a contes i novel·les per a nens i joves; imatges amb un tractament de la llum i el color tan especial que sovint fan que els nens diguin que “els dibuixos” del llibre que retornen els han agradat molt. De tots aquests llibres il·lustrats per ell el darrer ens fa especialment contents: es tracta d’una versió d’El Quijote (completa, només adaptada ortogràficament) i publicada molt recentment per Anaya. I ens fa molta il·lusió perquè el llibre és preciós i perquè, a més, conté una dedicatòria al Villena d’aquest artista exalumne. Si veniu a la biblioteca, val la pena fullejar-lo una bona estona. Aquí en teniu una mostra:

 

This entry was posted in Il·lustradors, Lectures, Recomanacions, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s