LAIA AGUILAR, GUIONISTA

Avui ens ha visitat la Laia Aguilar, guionista que ha participat a la creació de sèries de televisió de tant èxit com “Merlí”, “Ventdelplà”, “Infidels”… (autora també de novel·les i… exalumna de l’escola). S’ha trobat amb els alumnes de 3r d’ESO per compartir amb ells una feina tan interessant i complexa com la de crear un guió des de l’inici (concebre uns personatges, involucrar-los en tota una xarxa de trames…) fins al final (les limitacions imposades pels productors, el paper dels guionistes durant el rodatge…). Ha estat molt interessant sentir-la i dialogar amb ella.

This entry was posted in Activitats, Escriptors. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s