CONTES D’AHIR, CONTES D’AVUI

IMG_1840portada

Ens fa il·lusió que un llibre de fa gairebé 50 anys hagi estat triat per la Rita, la Yaiza i la Youxuan de 6è per fer una sessió de L’Hora del conte maquíssima amb els nens d’Infantil. Es tracta de Zum Zum fa l’abella (amb textos de Rosa Armengué i dibuixos de Fina Rifà) d’una vella col·lecció anomenada “Les coses de cada dia” que publicava La Galera quan tot just començava a albirar-se la recuperació de l’ensenyament en català. Els ha servit per explicar la història, per dibuixar, per reforçar la numeració amb els petits, per fer una recerca d’animals per la biblioteca… I, finalment, per premiar els seus oients amb una tortuga, com l’avi protagonista del conte. L’experiència ens ha fet pensar que potser cal ser prudent a l’hora d’esporgar el fons o d’arraconar determinats llibres…

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s