ENS INSULTEM EN CATALÀ AMB PAU VIDAL

Aquest matí en Pau Vidal (lingüista, novel·lista i assagista, traductor, col·laborador habitual de premsa escrita, ràdio i televisió…) s’ha trobat amb els nois de 4t d’ESO per parlar de llengua, en concret dels perills del bilingüisme social i de com el castellà arracona sovint el català en el nostre dia a dia i en els usos més col·loquials. De manera divertida i a través del joc, ens ha animat a ser més reflexius i valents a l’hora de trobar mots propis per evitar l’ús tan estès de castellanismes. Prèviament els alumnes havien treballat a classe alguns dels seus llibre sobre bilingüisme i catanyol (els quals són a la vostra disposició a la biblioteca). Des d’aquí, moltíssimes gràcies per l’estona, l’energia i la simpatia que ens ha dedicat.

This entry was posted in Activitats, Escriptors. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s