RATOLINS-BRUIXES!

dsc01138

Aquest any se celebra el centenari del naixement de Roald Dahl. Com a primera activitat de les vàries que estem preparant abans de final de trimestre per recordar des de l’escola aquest autor genial (avui, com sempre, un dels més llegits i apreciats pels nens i joves), els alumnes de 5è han recreat el fragment més famós de Les bruixes, una de les seves lectures de curs. Han fet un munt de ratolins (una bruixa transformada, en realitat) que s’enfilen per les lleixes, i fins i tot trobareu la sopa verda amb la Fórmula 86 d’Acció Retardada Productora de Ratolins.

This entry was posted in Commemoracions, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s