LA CUINA DEL FUTUR

Aquest matí la biblioteca s’ha omplert d’olor de xocolata. I d’esferificacions, escumes, pans de pessic fets en uns pocs minuts… Ens ha visitat Pere Castells, autor de La cuina del futur (Tibidabo Ediciones), per fer una taller amb els nens de p-5 que estan investigant, en el seu projecte actual, com canviarà la nostra vida d’aquí a un temps. Ha estat un plaer veure, sentir, ensumar, tastar… Pere Castells és químic, especialitzat en la ciència aplicada a la cuina, i ha col·laborat amb el Bullitaller i la Fundació Alícia, a més de coordinar diferents projectes de recerca de la UB.

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s