ENS VISITA CARE SANTOS

Ahir a la tarda vam tenir la sort que ens visités la darrera guanyadora del Premi Nadal, l’escriptora Care Santos. Fa molts anys i fa molts premis que escriu novel·les per a adults, i per a joves, i per a nens… Els seus llibres són curs rere curs uns dels més prestats de la biblioteca.

Va estar parlant amb els seus lectors de 1r i 2n d’ESO sobretot de Mentida, la seva novel·la juvenil de més èxit recentment, i de com va cuinar aquesta història que parla de delinqüència juvenil i alerta sobre els perills d’Internet. Però també vam parlar sobre llegir, sobre escriure, sobre viure.

This entry was posted in Activitats, Escriptors, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s