FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Des de finals de la setmana passada i fins dijous 14 de desembre acollim una exposició sobre Fotografia Matemàtica cedida per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i aprenentatge de les Matemàtiques). De manera visualment molt atractiva i facilitant la interacció, onze panells centrats en onze conceptes matemàtics diferents expliquen i exemplifiquen què és una fotografia matemàtica: una eina didàctica per viure unes matemàtiques integrades en el nostre entorn, generadores de bellesa, creatives i útils per tenir una visió crítica de la societat que ens envolta. Podeu trobar més informació sobre aquest recurs i sobre el concurs que anualment fa anys que convoca l’ABEAM a fotografiamatematica.cat.

Acompanyem l’exposició d’unes quantes “lectures matemàtiques” i d’alguns jocs elaborats pels alumnes de Tecnologia de l’ESO consistents en dòminos matemàtics.

This entry was posted in Exposicions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s