UN ÀLBUM IL·LUSTRAT MOLT ESPECIAL

Ens ha fet molt contents de tenir a la biblioteca La màgia de llegir. Es tracta d’un àlbum il·lustrat escrit per l’Alba Herruzo, una de les nostres alumnes de Batxillerat. El conte és la culminació del seu treball de recerca (El conte infantil: estudi del món dels contacontes i creació d’un àlbum il·lustrat) per al qual també ha col·laborat durant dos cursos en la nostra Hora del Conte d’Infantil.

La història vol recrear amb joc de colors i fades llibresques la màgia que s’amaga dins de cada història. I les il·lustracions són obra de Maria de Lacruz, exalumna nostra també. Moltes felicitats a totes dues!

This entry was posted in Il·lustradors, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s