EL LLIBRE SECRET DE LES PRINCESES

El grup d’alumnes de 5è d’EP que aquest trimestre està fent el taller de biblioteca ha preparat una sessió molt especial de l’hora del conte per als petits d’infantil. Han triat un conte que els agradava molt quan els el llegien a casa fa uns anys: Les princeses també es tiren pets (BRENMAN / ZIBERMAN, Bromera).

Han treballat molt: han reelaborat la història per descobrir més pets secrets de moltes altres princeses, han preparat un teatret i titelles i fins i tot han creat el llibre secret de les princeses, que es va omplint amb les il·lustracions dels nens de p-4 i p-5. Moltes gràcies a aquestes cinc princeses de cinquè!

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s