BRUIXES BONES

Avui amb la nostra caixa de llum hem explicat als nens de p-4 La cistella (de Jean Leroy i Mathieu Maudet, publicat per Animallibres). És un conte excel·lent que fa sorgir la bondat d’un personatge inicialment terrible.

La bruixa del conte fa anar amunt i avall una cistella amb un nadó i nosaltres també hem fet lluir les nostres pròpies cistelles, carregades d’allò que a cadascú li ha suggerit el conte, al davant de la bombeta. I a tot plegat ens ha ajudat l’Alejandro, que es troba aquests dies entre nosaltres fent les pràctiques del màster Bilioteca escolar i Promoció de la lectura de la UB i la UAB. Benvingut!

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s