TROBADA AMB FRANCESC SERÉS

Avui hem tingut la sort que ens visités l’escriptor Francesc Serés. Ens ha plantejat de bon principi la seva voluntat com a autor: escriure sobre allò que no s’ha escrit, sobre la part de la realitat que no es mostra, o no prou.

I a partir d’aquí, i al voltant sobretot de La pell de la frontera (Quaderns Crema, 2014), ens ha parlat, des de l’experiència directa, d’immigració, de crisi econòmica i social, de convivència… i de com els desequilibris econòmics canvien el llocs, els grups humans i la manera de mirar el món. I la literatura, és clar.

This entry was posted in Escriptors. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s