CARME SANSA DIU I CANTA MARIA AURÈLIA CAPMANY

Com a cloenda de l’Aula Oberta i en el marc de l’Any Capmany, ahir vam poder acollir l’espectacle “Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany”. L’actriu, acompanyada a l’acordió per Jaume Mallofré, va llegir fragments de diverses obres i va cantar algunes de les cançons del Ca, barret! que, juntament amb Jaume Vidal i Alcover, l’autora va versionar per a una mena de teatre de cabaret de la Cova del Drac.

Recordeu que tant el Ca, barret!, com les Cartes impertinents (algunes de les quals també vam poder sentir), com moltes altres obres de l’autora, són al nostre fons. Probablement, la millor manera de celebrar l’any Capmany (després de l’excel·lent espectacle d’ahir) sigui llegint-la.

This entry was posted in Activitats, Commemoracions, Escriptors. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s