ESMERALDA COLETTE I COM COMENÇAR A CREAR

Tot i que només té 21 anys, Esmeralda Colette pot compartir ja amb els nostres alumnes de 3r d’ESO experiències diverses i importants en el món de la creació: canta, interpreta, dibuixa, crea projectes teatrals… La xerrada de fa un parell de dies (en el marc de l’Aula Oberta) va centrar-se sobretot en el teatre, però va anar més enllà per reflexionar al voltant de què vol dir crear, com començar, per a qui fer-ho…

I també hi va haver espai a la biblioteca, arrambades taules i cadires, per a fer exercicis de concentració previs a una actuació, cosa que va fer fluir les preguntes després fins molt més enllà del que és habitual…

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s