JORDINA BIOSCA

IMG_9128

Aquest matí hem comprovat que difícilment cap pantalla ni tan sols cap pàgina de llibre ens farà viure una història amb la intensitat que ens regala un bon narrador oral. Narradora, en aquest cas: Jordina Biosca (visiteu el seu web) ens ha portat “Belindo lo Monstruo” (una antiga llegenda mediterrània, rescatada de l’oralitat a l’Alguer, i que és versió prèvia i no edulcorada de “La Bella i la Bèstia”).

IMG_9127

L’han sentida els nens de 1r de Primària en el marc del seu projecte sobre Disney i els contes. Hem rigut i plorat, ens hem espantat i sentit alleujats, hem dubtat i temut, ens hem sabut febles i forts… Com en un bon conte, com a la vida. Gràcies!

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s