ELS BRONS DE DOLORS GARCIA I CORNELLÀ

IMG_9144

Ja fa uns quants anys que tanquem les visites del curs a la biblioteca de la millor manera possible, xerrant amb una autora de trajectòria llarga, èxit més que consolidat i tarannà amable i càlid: Dolors Garcia i Cornellà. Un cop més, s’ha a costat des de Girona per parlar amb 4t de Primària dels “brons”, uns follets tan petits que són invisibles als humans, però que són molt a prop d’ells i els ajuden. I viuen aventures emocionants.

Hi va haver temps per repassar la història i per parlar de moltes altres coses: del temps de la infantesa, de com es fa per començar a escriure, de la màgia de llegir… A la biblioteca tenim també les dues continuacions d’Els brons a les fondalades tenebroses, sempre molt sol·licitades.

 

This entry was posted in Escriptors, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s