BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA BIBLIOTECA!

Encetem un nou curs amb la il·lusió de continuar oferint allò que per a tots suposa la biblioteca de l’escola. Reprenem doncs, els contacontes i les activitats amb els més petits, les maletes viatgeres, el contes en família, les commemoracions, les novetats i recomanacions, les exposicions però sobre tot, el temps per gaudir de la lectura i de les estones per perdre-s’hi i descobrir nous llibres, perquè com escrivia Cervantes, “en un lugar de un libro, hay una frase esperándonos para darle un sentido a la existencia”, i també per emocionar-nos, per reflexionar, per divertir-nos o per descobrir-nos nous mons. Per tot això, us hi esperem.

Bon curs i bona lectura!

This entry was posted in Activitats, Poesia, Recomanacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s