PATAPLAF!

Tradicionalment el llop ha estat representat als contes com el dolent de la pel·lícula. Però hi ha llops que no són ni blancs ni negres, llops que poden tenir més cares. El Pataplaf és un d’ells. Un llop ferotge quan és l’hora de menjar, però alhora, un llop a qui li agrada jugar i sentir-se estimat.  Aquest àlbum de Philippe Corentin ens mostra un llop molt entranyable que volent ser bo, hi ha un moment que perd els nervis, sobre tot quan veu que tots s’allunyen d’ell o li fan bromes.

Els nens i nenes de P4 i P5 han conegut millor aquest personatge que sovint ens pot recordar a situacions viscudes i que ens planteja si el llop és dolent per naturalesa o si ho és perquè és malvist per tothom.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s