MENJACABÒRIES

 

Aquesta setmana els nens i nenes d’Infantil han conegut un dels àlbums d’Anthony Browne, autor i il·lustrador més que recomanable de llibres infantils, amb una llarga trajectòria i més de 50 títols publicats. El Menjacabòries, traduït per Jaume Centelles del títol original Silly Billy, ens explica la història d’un nen, el Bernat, a qui tot el preocupa. La seva àvia li explicarà una tradició guatemaltenca que ajudarà al Bernat a fer front a les seves pors amb l’ajuda de la seva imaginació: uns ninotets, els menjacabòries, s’encarregaran que pugui dormir tranquil.

Hem volgut recuperar aquesta antiga costum que feien els infants amb retalls de roba, fustes, papers o fils, i cadascú, n’ha pogut crear un per posar sota el coixí. Els han quedat molt bonics. Esperem que dormiu tots molt bé!

 

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s