EL RACÓ DE LES CITES

Darrerament, la biblioteca s’ha anat omplint de petits fragments o cites extretes de clàssics de la literatura; perquè un petit fragment pot ser una mostra, un reclam o una síntesi d’allò que hi trobarem quan l’obrim.

Per això, aquesta setmana hem inaugurat el Racó de les cites, amb una bústia perquè hi pogueu afegir la vostra cita preferida o fragment de llibre que us agradi i que volgueu compartir amb nosaltres i amb la resta de lectors de l’escola.

Si el llibre el tenim a la biblioteca, penjarem les cites als prestatges on es trobin, per aconseguir fer una biblioteca de cites que ens permeti tenir més pistes a l’hora d’escollir un llibre. A més, d’entre totes les que dipositeu a la bústia, també en farem una tria que penjarem al blog.

Animeu-vos!

This entry was posted in Activitats, Lectures, Recomanacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s