ANY FABRA

Per commemorar el 150è aniversari del naixement del lingüista i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, a banda del nostre petit homenatge a la biblioteca,  els nens i nenes de 4t i 5è de primària han assistit a un espectacle molt especial: Mestre Fabra, caçador de paraules, a càrrec de Clara Soler  de la Companyia Peus Grossos.

A través d’una ambientació molt cuidada i una atmosfera molt íntima i poètica, ens ha apropat a la vida i l’obra de Pompeu Fabra, i a la seva insistència en convertir la llengua catalana en una llengua més precisa, funcional i codificada. Partint del relat de la seva filla Carola se’ns ha encomanat  l’estima per les paraules que sentia el mestre Fabra, mentre l’hem acompanyat en la seva recerca de paraules i la seva tasca d’ordenar-les. Gràcies, Clara, per parlar-nos del valor, de la importància i la vigència de la seva obra.

 Des d’aquí, volem agraïr a l’AMPA de l’escola l’haver-ho fet possible. Ens encanta tenir a la biblioteca activitats com aquesta!

This entry was posted in Activitats, Commemoracions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s