LLIBRES DE MÚSICA PER SANTA CECÍLIA

Avui hem aprofitat el dia de Santa Cecília per recomanar llibres de música: des d’òperes adaptades per a nens, a biografies de compositors, cantants i grups de música de diferents estils i gèneres, fins a llibres sobre història de la música.

 

Però per si la vostra curiositat no en té prou, també us recomanem un viatge pels diferents estils de la música popular, des de principis de segle XX fins a l’actualitat, a través d’un eix cronològic interactiu que han creat juntament el Centre de Terminologia (TERMCAT) i l’ESMUC (Escola Superior de Música). En el següent enllaç, també hi trobareu un diccionari de termes molt útil per a poder consultar ràpidament les característiques i l’origen de l’estil musical que us interessi:

http://www.termcat.cat/docs/estils-musicals/

Molt bon dia de la música!

This entry was posted in Exposicions, Recomanacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s