P4-A INVESTIGA ELS DINOSAURES

Els nens i nenes de P4-A han vingut a la biblioteca a investigar pel seu projecte sobre els dinosaures. Primer, han conegut el conte d’ El dinosaure i la sequòia de l’autora Hermínia Mas, una història de respecte cap a tots els éssers vius. I després han pogut consultar els llibres de coneixements sobre dinosaures. Entre tots hem trobat informació molt important: el Tiranosaure Rex feia 14 metres aprox., el Triceratops media 7.5 metres i l’ Apatosaure, 21.

Per poder esbrinar com devien ser de grans, ens hem medit, i hem comptat quants nens i nenes necessitàvem per medir el mateix que un dinosaure, des del cap fins a la cua. Així, s’han pogut fer una idea de les dimensions reals d’aquests éssers fascinants… i també  descobrir que l’Apatosaure feia la mateixa llargada que la nostra biblioteca!

Esperem que seguiu descobrint moltes més coses!

This entry was posted in Activitats. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s