SER BOOKTUBER

Els booktubers  estimen la lectura i comparteixen amb els seus seguidors experiències i recomanacions a través dels vídeos. Ens ha visitat una de les boooktubers catalanes més actives, l’Anna Pardos, a la qual podeu seguir al seu canal  Paraula de Mixa i també al seu blog.

I la seva visita ha estat molt estimulant i il·lusionant, encomanadora d’entusiasme. S’ha parlat de lectura i de llibres d’una manera diferent, dinàmica i divertida. Hem vist vídeos de recomanacions, entrevistes a escriptors… Ens ha donat molts consells i ha contestat moltes preguntes. Moltíssimes gràcies des d’aquí!

 

This entry was posted in Activitats, Lectures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s